Skola.

Just nu känns det helt okej.
Har lämnat in två stora uppgifter idag, lämnar snart in en tredje, ska skriva klart idrottsuppsatsen och etik&lagar ikväll och imorgon är det "bara" projektloggboken+bilder som ska in. Sen tror jag minsann att jag är klar! :O SJUKT! Måste dubbelkolla det där innan jag tar ut ett firande i förskott ;P

Något ännu sjukare är nog att jag hittade en klänning på JC idag, en klänning som är jättesöt och som jag faktiskt köpte. Galenskap!  Här skulle jag ha lagt in en bild på klänningen men JC envisas med att inte ha bilder på sina kläder på hemsida så FU.


Nu ska jag plugga lite till sen hem och byta om för att sedan ta mig till Hallsta och PLUGGA, wiho..
Imorgon är det STOCKHOLM som gäller, ska fixa inför Nathali´s student, på fredag smäller det, underbart!
Lördag blir det kanske(!!!) utgång annars är det hemgång som gäller. ;P

Pluggnu. Pussva.

If today was your last day.

Jag är trött. Trött och fundersam. J räddar kvällen litegrann och är vettig men inte vettig. Haha! Jag behöver nya perspektiv, jag behöver tid. Jag behöver sova.

Pussva.

Magsjuk

Det är verkligen underbart att jag varit sängliggandes hela dagen, hela dagen som jag egentligen skulle ha pluggat! SNARK! Otroligt mysigt att spy såfort man rör sig. mmmmh. Eller något.

Hade iaf bästa sällskapet "inatt", var snarare imorse men men. :)

Imorgon är det jobb som gäller. Pepp....ehe.
Pussva.

Next go round

(jag orkar inte komma på någon rubrik = låten jag lyssnar på nu fick bli rubrik..)

Alltså, jag blir bara så glad ibland. <3

Hoppehästen

Åh vad lycklig jag blir när det går bra för Roonis! :D Idag hade han hoppat megahöga 150cm!! Carlos var övertygad om att de kunde få upp honom ytterligare 20cm, men inte förrän han fått lite mer muskler. My god.. Pratas lite mumlande om två SM satsningar ist för en. NICE!

Pussva!

Ajsomfffffffffnnnnnn

Så känns det nu ungefär. Knäet gör sjukt ont på ett skumt sätt. =/ Det ilar och känns som att någon sitter och spikar på det. Hm, inte skönt i alla fall. Ska se ifall jag lyckats ta med mig lite pills, annars får jag snällt hålla tyst och hoppas på att skiten går över. Suck. ONT gör det.

Har Challeleli idag och hade tänkt hinna kika på när Roonis hoppar. :) Challe hade visst blivit ilsk och "rent farlig" imorse när de försökt tvångsmata honom med medicin, mysigt. -_- Hur ska vi kunna få honom att bli bra om han medicinvägrar? SUCK!

Jaja. Studentpresenter it is, tror jag hittat den perfekta till Lalla iaf. ;P
PUSSVA!



ROONIS!

Jag måste bara uppdatera och tala om att jag kärlekar "min" Roonis till max!
PUSSVA!

Sooool

Jag blir så genomlycklig när det är sol ute! :D

Idag ska jag nog ge mig ut på inlines igen, eller cykla kanske. Hm. Skulle verkligen behöva plugga så det kanske jag ska ta tag i också. Eller så smiter jag hem till mitt helvete. Får se får se.

Pussva.

Trött.

13 timmar i stallet. 8 timmar jobb + 5 timmar privathästar.
Skjut mig. Bara ta en pistol och skjut mig.

segertåget.

På tisdag ska jag flytta ut ur mig själv..

Jag pallar inte att du behandlar mig som skit din fan. TAREJ TAREJ TAREJ!
Jag är arg. Verklighetsflykt AB och trerättersmiddag. Pyjamasparty och filmkväll.
Allt jag går miste om. FU FU FU FU!


Jag är ordentligt ledsen, besviken och irriterad ikväll..det suger.

Nananana.

Jag har inte ens en kommentar till dagens Strömsholmbesök. Så jag struntar i det..


Fick universums bästa och coolaste brev idag! TUFFASTE EVER!
Muahaha! (från vem och om vad talar jag ikke om, nananana! ;)

PUSSVA

Jag orkar inte blogga.

PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA! PUSSVA!

Stallet here I come

Om 3 minuter ska jag stänga ner datorn och smita till stallet.
PUSSVA.

OMFG!

Jag blir så paff när jag ser såhär feta människor. :O



Hur kan man låta det gå sådär långt? :S Jag förstår inte. =/

(blir jag någonsin sådär fet, SKJUT MIG!)


jadijadi2

Har varit ute med Milli och snackat skit en stund (en lite för lång stund, ehe)
Det är alltid lika mys med Milli! <3

PLUGG NU.

jadijadi

Sitter i skolan på lunchen, glömde plånboken hemma så frukterna jag planerat att äta i stallet för att inte dö som igår fick tjänstgöra som lunch istället. Lovely.

Malin från klassen ska försöka fixa till min bloggdesign, mycket snällt av henne. :)
Nej, nu ska jag tvinga Milli att pallra sig hit och hålla mig sällskap en stund.
pussva.

Sjukgymnast.

Jahaja, som jag förväntat mig fick jag skäll av sjukgymnasten för att jag pressat mig själv för hårt i och med cykling och ridning. Ehe. Pussva. Men det är fint. Hon tyckte att knäet såg otroligt mycket bättre ut men vart lite smått oroad över bristen av känsel. Klämde, kände och fick göra massa djävulsövningar. Suck.

Nu har jag cpont i knäet igen. Baajs! Har fått med ett gummiband till övningarna samt massa en "knästrumpa" till ridningen. Det blir ett projekt att på få ridbyxorna över knästrumpan. Hm.

Nej, dags att ta tag i dagens skolarbete tror jag nog. Mm.


Jajuste, ska tillbaka den 3 juni kl. 09.00

Jajajaja..

Det här med att säga nej är inte min grej, damnit. Ska hinna med att ha hand om Coroja imorgon, ska iofs bara longera, men ändåå. Aja, det blir fint. Jag hinner. Får stressa as hell ut efter skolan, ha med stallkläderna till skolan och sedan är saken biff. Ta med all skit till bion (om det nu blir någon?) Ehe. Pussva.

Hästhelveten!

Jag älskar dom!!!

Challeleli och jag gick en promenix med Tårtan + medryttare. Myyyys var det! Challe vart dock mycket trött och flämtig, stackarn. Vi skrittade ändå bara och det var precis samma sväng som i lördags men det tog betydligt mer på honom idag. Usch, blir så orolig för min gentleman.. Han är så söt med öronen framåt och man ser verkligen när han tagit sikte på gräset...178cm häst som bestämt sig för att äta = 160cm Simone har inget att säga till om (;


Rooniis och jag hade klättring på schemat, raggade upp Regina + medryttare och Hilda + gymnasieelev, red en klättersväng på ca en timme. JOBBIGT sa Rooniis som var ordentligt trött men inge svettig. Heh, det där med att lyfta på fötterna och koncentrera sig på att inte gå omkull var jobbigt tydligen (; Han fick beta ca 30 min efter, myspys. Hade sällskap av Sandra + "katten i koppel" ;P 

Baronen har verkligen utvecklats både fysiskt och psykiskt sedan han kom, jag är så stolt över "min" babe. <3


M@ ..

Hahahaha! Jag och Tess (klasskompis) är verkligen sjuka i huvudena . xD

Vi har startat en M@ fanklubb på facebook och självklart mailade vi även länken till denne till M@.. Svaret : HAHAHA!
Åh vad jag älskar denna skola ibland. xD

(Har startat en Hamre fanklubb också..ehe. NÖRD.)

Tisdag

Så var det tisdag...igen.
Sitter i skolan...igen.
Har nyss skrivit prov, det gick nog bra, hoppas jag. Får tillbaka det om någon timme eller så. Får se får se. Tog det inte allt för seriöst.... heh. Jag måste verkligen anstränga mig till tusen nu. Det är en månad (!!) kvar tills jag står där på MIN student. Skärpning Simone!

Ska hem en sväng och byta om innan det är stallet som gäller! Klättring och långpromenix på schemat. :)
Nej, nu ska jag till M@ och spänna min skärm, den är slapp. HAHA.
xD

Rooooniiis!

Jag är smått förälskad i fanskapet! :O


-


delete.

men haha

orka fetstilmissbruk. -_-

stuff

Så ligger jag här mitt i natten och funderar, igen. Det blir aldrig riktigt som man tänkt sig i alla fall men så kan det gå. Jag vet inte hur jag mår, jag vet inte vad jag håller på med och jag vet inte vad jag ska ta mig till med mig själv, mitt liv, min framtid. (jag jag jag)

Jag vill och behöver gråta men orkar inte, rasar jag samman nu vet jag fan inte om jag orkar plocka ihop skiten igen. Det är så mycket och samtidigt så lite. Orkar inte tänka efter, känna..vill bara dricka alkohol, umgås och vara, slippa tänka, slippa fundera. Askalas. Orkar inte riktigt med mig själv när jag är såhär och så blir det för mycket för att jag ska orka ta tag i det och prata med någon också så bara skiter det sig för att jag inte orkar. Svammel...puss.

Idag sket det sig ordentligt. Hästar på rymmen, stormvarning (överdriva is the shit), bitchfight, ORM, trasig boxdörr..ja, det var lite för mycket skit under en redan dålig tid och jag pallar inte. Skitsamma. Snart är en ny dag. Nya möjligheter osv.



Det bästa i mitt liv är helt klart människorna, Milli och Möller säger jag bara. Ni är kärlek för mig! (Mysbröderna måste få vara med på ett hörn för dom är så sjukt jävla nice!!!)

Puss på att det är Sebastians födelsedag idag! (skickar ett sista grattis såhär några minuter innan dagen är slut ;)
Jag har sämst samvete för att jag jobbat hela dagen..hoppas verkligen att han haft en askalas dag, det är han värd (:


Nej, dags att sluta snacka skit, bädda ner sig och sova. Ska vara uppe på Baronen klockan 12 imorgon. Pussva.


saknad.

Mitt liv är solglasögon ..

Jag kommer med en feting uppdatering senare...(om jag inte däckat)

Torsdag; Stan med Milli, vi peppade för fest...folk suger! Men mysbröderna kom hem till Milli, det dracks, snackades skit och hade det allmänt niiice!
Fredag; Hästhelvetena (som var genomgoa), förfest, Konrad..hem vid 3..somnade väl vid halv 5, börjar jobba i stallet klockan 8.. (utgång ikväll också..kanske)

PUSSVA.

Torsdag?

Nästan varje morgon undrar jag vilken dag det är, det slutar oftast med att jag kikar på mobilen eller så, jag har verkligen noll koll på dagarna och jag vet absolut inte vilken vecka det är. Lovely!

Har redan hunnit vara ute med mamis vovve, åkt inlines till stallet, snackat skit i solen med bästa Milli, mockat och fixat allt till pollehästen, haft "lunchdate" med bästa Mia, jagat hästfanskapet i hagen och cyklat hem (efter en stund på en busshållsplats med Milli, hehe)

Snart är det duschen och sedan stan som gäller. Jag känner mig full av energi, kanske borde ge mig ut och cykla eller åka inlines senare igen..om det slutar regna. :)


Badobidamdam

Jag fick för mig att åka inlines såhär på kvällen och drog med sis ut på en tur fram och tillbaka till hökåsen..lagom tur för mitt knä som gör feeett ont nu. Haha. Mysigt var det iaf! (:

Är sjukt besviken på mig själv just nu, men det är fint.

Kom änglar

Åååååhhh, jag har underbaraste Lars Winnerbäck i öronen, vart klar med offerten i god tid och fick dessutom beröm av läraren. Just nu känns det okej.

(Jag ska bara inte lyfta blicken från datorskärmen och titta ut på det gråa vädret..)

Efter skolan är det plugga som gäller, sen film med sis tror jag nog. Storasyster är på väg till varmare grader, närmre bestämt Spanien, mitt älskade Granada. En vecka i sommar. En vecka. Det är ingen tid alls. Usch. Menmen, får jobba ihop massa pengar och leta mig ner i slutet av sommaren också, vem vet, kanske bosätter mig där ifall jag inte kommer in på skolorna. (Nathali, jag håller mitt löfte, skiter sig saker och ting så är jag din ;)

Hm. Framtiden. Jag orkar inte.
Den jävligaste stunden i livet var den när du gick och allt var förlorat.

Hallelujah

Sitter och försöker skriva en offert till rektorn, den ska skickas in om 25 minuter och jag har ååångest för jag kommer ingen vart. Läraren är dessutom spårlöst försvunnen. PUSSVA!

Vad händer efter skolan då? Jo, mer plugg. 
Jag älskar mitt liv.
Jag älskar mitt liv.
Jag älskar mitt liv.
Jag älskar mitt liv.
Jag älskar mitt liv.
Jag älskar mitt liv.
Jag älskar mitt liv.
Jag älskar mitt liv....upprepning gör det inte sant. FU!


Tacka gudarna för musik, vad vore jag utan tonerna?

Jahapp

Så sitter man här i skolan igen. Har äntligen lämnat in min projektrapport, den vart inte så bra som den kunnat bli med mer tid..när ska jag lära mig egentligen? Tror dock att jag får mitt VG ändå, men ett MVG hade inte skadat. Pff. Jaja. 

Nu ska jag ta tag i två fotouppgifter och kanske någon mer uppgift efter det, får se får se. Måste börja få saker gjort annars kommer jag inte att få mitt slutbetyg ens..och då kan någon verkligen få skjuta mig!

Bjuder på en bild från valborg (;



Ge mig sommar, sol, grill och trevligt sällskap istället för plugg, måsten och tråkigheter, tack!

Skjuuuut miiiiiiiiig?

Jag förstår inte varför jag gör såhär varje jävla gång?! Kan jag aldrig lära mig att börja plugga tidigare? Nej, jag sparar allt till sista kvällen innan det ska vara inlämnat. Tung suck. För det suger inte alls att plugga klockan två på natten typ, ohnej. 

Puss på att rapporthelvetet snart är 5 a4 och ändå har jag inte kommit någon vart. PUSS! Verkligen.

Jaha.

Så sitter jag här och borde verkligen plugga men gör inget.. SKIT är det. Ska skriva klart den förbannade rapporten ikväll och sedan sooovaaa. Vill dock hellre titta på SATC och äta godis, ehe. 

Kan det inte bara börja åska snart?

?

Kämpa eller ge upp?
Det är frågan.

Ajdå.

Har visst glömt bort att blogga på ett tag nu, men nu är jag back on track igen..
Kan dra lite kort vad som hänt i livet.


Torsdagen för snart två veckor sedan, red Baronen i paddocken och allt som kunde vara fel och gå fel var fel och gick fel. Slutade med ambulansfärd, massa morfin och ett gipsat ben, vart dessutom inlagd på sjukhus i två dygn. Wiho! Röntgades och magnetröntgades, var inne i någon mer maskin en sväng men jag minns inte vad det var för. Heh. Mådde allmänt piss och var totalt nerknarkad största delen av all tid. Röd knapp = knark = FARLIGT. xD

Fick komma hem lördag eftermiddag, jag, mina knarkpåsar..och kryckorna.

Beslutsam (läs: envis) som jag är så var jag uppe och gick samma kväll, promenix med Björn och dampSigge, sakta men säkert. Satte målet, måndagen den 4/5 ska jag vara uppe på hästhelvetet igen. Så jag gick och gick och gick, två mil om dagen ungefär. Redan på torsdagen var jag utan kryckorna, blåslagen och hade ont som fan men jag klarade mig. Slutade knarka på onsdagen också. WIHO!

Darling Dessan var här fredag-söndag och förgyllde mina dagar. Hon är så bra min darling! <3 Vi promenerade massor, åt ben and jerrys, snackade oerhört mycket skit, solade och shoppade. (Åt ofta också, hahaha ;) Självklart tog vi en sväng förbi stallet och pussade samt pysslade med Baronen och hälsade på alla duktiga Hamreryttare.

Har sovit hos bästa Sebastian söndag-tisdag...det är absolut inte svårt att gå upp på morgonen för skoltrötta Simone, ohnej! (; Är nästan värt att "missa" bussen, hehe. Regnet gör inte saken bättre heller. Suck! Är sjukt mysigt att vara hemma hos Sebastian, även om vi inte gör något speciellt så bara trivs jag. (:

Tro det eller ej men jag var uppe på hästryggen igår. Fräzelady fick vara min klippa i stormen och ställa upp. Hon skötte sig exemplariskt men jag var livrädd för att åka av och att det skulle göra ont. Suck. Kommer jag någonsin slappna av igen? Mikelii+Lizzie samt Sandra+Regina var uterittssällskap, guldvärt! Ska upp på Baronen på torsdag, exakt två veckor senare...paddocken, träningar..hua. Jag är redan nervös..

Nu är det skola till 11.45 (ska iväg till ICA en sväng vid 10.20 också) sedan är det luncha med Milli (och Karro? :) som gäller innan jag ska hem och "vakta" hantverkare. Maha. Plugga kanske vore bra...hm.


Nej, dags att ta tag i det här. PLUGG.

happyfuckingsmile

Ibland går det dåligt, allt känns åt helvete, jag vill ge upp och lägga mig under mitt duntäcke..men sen går det bra igen, man känner sig lycklig och allt går som man vill. Det finns upp och ner. (;

Hade en grym valborg med nice folk igår. Milli är min pärla, helt klart. Kvällens uttryck "äcklig hora", gaarv!  Fick dock panikont i mitt ben och kvällen avslutades lite för tidigt för min smak, menmen. Snackade skit med mami och B, åt mat och drack lite mer när jag kom hem. Haha!

Nu ska jag snart ta mig ner på stan med sis och möta Darling som ska vara här ända tills på söndag! <3
PUSSVA!

RSS 2.0