Morfin (mår-inte-fint)

Har kommit hem från en sjukhusvistelse, mår inte bra alls och ska snart bädda ner mig med alldeles för hög musik i öronen..ska nog fylla på knarket i kroppen först också. Har varit ute en sväng med B som sällskap, är ju tvungen att röra på mig. Skit är det.

Maha

Bästa fluffbea är här, nice!!! Träffas knappt alls och även om vi inte gör massa grejjer osv när vi träffas så är det nice. (: MITT FLUFF :D

Imorgon ska jag redovisa för massa folk. Undra hur det ska gå.
Ska göra presentationen snart, jättesnart.

Håller på att fylla mobilen med Fluffbeas musik också. Nice!
(fick inte skiten att sammarbeta med min dator.)

Fluffbea får roa sig själv med en film. Maha.

Mobil

Gissa vad som ligger och väntar på mig på ICA?? Just precis, min nya fina mobil!
Åååh, det är näästan så att jag vill springa hem från skolan.

Haha, jag är nog lite besatt av nya grejjer, farligt.

Listor..mmmhh

Jag har alltid älskat listor, listor är verkligen min grej. Förut skrev jag listor på precis allt, kunde göra en miljon listor (som jag sedan glömde bort att jag gjort vilket innebar att jag kunde göra nya listor igen) Numer gör jag inte lika många listor, jag gör fortfarande en del men inte i närheten av lika många.

Ehe. Detta inlägg har spårat ur.

Jag har i alla fall haft möte med mina lärare (och kuratorn) i två timmar idag för att strukturera upp mitt liv och ...just precis... skriva listor! :D Nu har jag veckoscheman som ska planeras i princip timme för timme fram till studenten. ETT ig kan jag acceptera för det finns inte en möjlighet i världen att jag klarar av den kursen också. De andra kurserna ska jag ha minst G i. PUNKT.

Skyll mig själv ..

Jaja, jag ska skylla mig själv för att jag har ont men det gör ändå ont!! Har fortfarande inte varit hos doktorn, börjar misstänka att jag inte kommer ta mig dit heller. Ehe.

Ohwell, lite ont har ingen dött av?

Ojojoj

Eftersom vi inte har sådär överdrivet mycket att göra på lektionen och jag veeerkligen inte orkar ta tag i något annat just nu så bloggar jag. Hehe.

Om en vecka är jag påväg till Skåne för att mellanlanda med Challeman innan Holland. Det känns sjukt, var ju inte länge sedan det var en månad kvar...! Oj vad tiden går fort. Det pratas student grejjer varje dag och jag är pepp. Nervös och orolig men pepp. Direkt efter studenten är det Spanien som gäller och sedan ska jag jobba hela sommaren. Hm.


Det går bra nu, hahaha!

Jajustja

Jag har köpt en ny mobil...igen. Eller ja, köpt och köpt.
Tre lurade på mig att förlänga mitt abonnemang mot att jag skulle få en ny mobil. Lovely ?

SJUKT TRÖTT

Det går inte att beskriva hur trött jag är just nu. SJUKT TRÖTT! Det var inte lätt att gå upp imorse men jag behöver verkligen närvaron.. Skitsamma. Plugg förfa-an.

Fick just veta att jag har skola torsdag+fredag denna vecka. Jag vägrar!! Ska prata med läraren så att jag slipper skiten. Inte en chans att jag tänker sitta i skolan 12 timmar och lyssna på projektredovisningar när jag egentligen är ledig.

Gårdagen var nice som fan, jag har nog faktiskt Sveriges (kanske tillochmed världens) mysigaste pojk. (;

Jag är inte hundägare längre. Måste ringa och säga upp försäkringen och meddela veterinären att de får kontakta nya ägarna när det är dags för vaccination. Fail säger jag bara men han kommer att få det bäst nu och det är det viktigaste.

tigerkaka

Maha, kryssningen var nice som fan. Allt kan inte bli som man tänkt sig, ibland blir det bättre och ibland blir det sämre. Heh. Hett tips till alla där ute, hoppa inte indianhopp i högklackat ;)

Nu ska jag baka tigerkaka med Sebastian :)
Haha, pussen.

friday - I'm in love

Först och främst, jag är så otroligt jävla jättekär och det känns underbart. (:
Sebastian <3


Är i min hemstad, mitt underbara Stocholm. Vart lite mycket i torsdags, men det var trevligt sällskap och jag kom ju "hem" igen (; Igår fick jag träffa min underbara älskade Nathali, min pärla, min darling, mitt ljus i mörkret osv. Åh, hon är min älsk! Var iväg och kikade på bilar med Sandrasnygg på kvällen också.

(Sen att det var massa skit osv på morgonen, det är en annan sak och hör inte hemma här.)

Ikväll är det kryssning, jag är pepp och laddad som faaan! PUSS!

rubrik saknas.

Jajuste, jag ska hem till bästa idag. Sånt gör mig glad. (:

rubrik saknas.

Det har gått sjukt bra att rida de senaste dagarna och det känns som att det snart kommer att gå käpprätt åt helvete pga det. Men men. Sålänge detta håller i sig är jag glad. (:

Igår var jag och MilliCamilli fedt duktiga och cyklade/åkte inlines på kvällen. Nya rutiner - nytt liv. Jag ska fanimig ta tag i det här. Har pratat med kuratorn och lärare idag, det SKA ordna sig.

Läraren : Du vet väl att det finns piller man kan ta? Jag tycker absolut att du ska knarka ner dig.
HAHAHAHA, nu menade han iofs piller mot nervositet men ändå. Sjukt kul citat (;

Ohwell, dags att göra något vettigt. Ska gå efter lunch.
Pussva

rubrik saknas.

WIHO! Det gick så överjävligt jättebra att rida på Baronen idag....!!! :D Jag hoppade tillochmed (okejokej, det var mer ett skutt, men ändå) Massa i både trav och galopp, duktiga hästen ibland är han kärlek. (:

Nu ska jag plugga eller titta på film..hm..svårt val (;
PUSSVA

rubrik saknas.

Badobidamdam badobidamdam beep!

Ska snart ta mig ut till stallet och rida lite på Baronen. Får se hur det går, förmodligen åt helvete men men. Inte ska vi vara sånna? (; Sen händer absolut inget alls idag. Borde plugga lite, men det är ju så sjuuuukt tråkigt. Hm. Måste ta tag i det där.

Ohwell, ett tråkigt inlägg från en mycket trött Simone.
PUSSVA

rubrik saknas.

Jaha, var inte alls uppe så tidigt som jag tänkt mig men kom ändå inte allt för sent till stallet. Heh. Urmysigt att börja dagen med att släppa ut vårglada hästar, mysa, snacka skit, borsta osv. Jag älskar sånna här dagar, allt känns lätt och bra. (:

Favoritstorasyster+sambo och mina mysbröder är här nu!! :D:D
Lyckligare Simone får man leta efter (;
Dock saknas min puppy, men men.


Kanske blir mys med brudarna ikväll igen, jag är pepp iaf. (;

rubrik saknas.

Sådär, nu är allt bra igen. Behöver få en urladdning då och då. :D
GLAD PÅSK för fa-an <3

rubrik saknas.

You fucked me up for life. FUCK YOU!

Jag förstår inte hur en människa kan vara så jävla dum i huvudet och förstöra en annan människa så totalt, så känslo kallt! Du är totalt jävla dum i huvudet och så som du förstört mig förstår jag inte att jag tillåtit dig att göra. DU ÄR FAN SJUK! Att ljuga för någon man påstår att man älskar är sinnessjukt. Att dessutom ljuga i nästan två år är STÖRT. Förstår du hur du har förstört mig?! Förstår du hur ont jag har?! Förstår du överhuvudtaget vad du gjort mot mig?!

Jag är så jävla trött på dig, på att du förstört mig! Jag är så JÄVLA trött på att du finns i mitt liv varje dag iom att jag inte kan lita på folk. Människor som förtjänar min tillit, underbara människor som inte borde bli straffade för att du är dum i huvudet. FAN TA DIG!

Jag är glad att du inte finns i mitt liv längre, glad att du inte förpestar min tillvaro längre. GLAD ATT JAG SLIPPER DIG. Förstår inte varför jag höll kontakten, varför jag fortsatte att prata med dig, forsatte att söka bekräftelse från dig. Fyfan. Du förstår inte hur du sabbat mig, jag var en självsäker, kaxig och underbart härlig tjej men du förstörde mig! DU FÖRSTÖRDE MIG!

Jävla idiotfanskap. Hör aldrig någonsin av dig igen.
Du är en raderad fil.

rubrik saknas.

Jag orkar inte sakna dig för det gör så jävla ont. Jag orkar inte att jag ropar på dig flera gånger om dagen och att jag letade efter dig innan jag skulle åka hem. Jag orkar inte att ibland när Sigge gråter så låter det precis som du och jag dör.. Jag orkar inte att matskålen är bortplockad och att din krok i hallen är tom. Jag orkar inte att jag går sönder utan dig. Jag orkar inte. Jag behöver dig så jävla mycket. Du är min livboj, min luft, mitt hjärta.

Fan.

rubrik saknas.

Maha, har varit hos bästa, han körde hem mig (okej, han körde mig till stallet och stannade tillomed kvar en stund ;) för ett par timmar sedan. Nice! Mår sjukt bra när jag är med honom. (: Sjukt bra väder idag också, myyyyyys!

Ikväll blire glass och film, mina två favorit pojkar ställer alltid upp. Haha!
Kanske kan andas ändå..även om det gör ont och saknaden är enorm.

rubrik saknas.



Though the distance that's between us
Now may seem to be too far
It will never separate us
Deep inside, I know you are

Never gone, never far
In my heart is where you are

Always close, everyday
Every step along the way
Even though for now we've got to say goodbye
I know you would be forever in my life

Never gone



Du kommer alltid att vara min pärla, min plutt, min puppy.
Jag älskar dig.
Förlåt.

rubrik saknas.

Jag orkar inte med mig själv när jag inte kan säga nej. -_-
Morgondagen blir fett kul...ehe.

04.00 (!!!!) Gå upp
05.00 Gå till bussen
05.30 - ?? Jobba i privatstallet (+ fodra ridskolehästarna)
09.00 Kotknäckare till Regina (kommer säkert inte hinna vara med)
11.00 Möte

Förutom det har jag tre hästar att rida och ta hand om.
PUSSVA!

rubrik saknas.

Sjukt trött. Sjukt trött. Sjukt trött.
Känns som att jag varit i solen i femhundra timmar och inte druckit vatten.. eh, det stämmer nog dessutom. Regnade lite på mig idag men det var mysregn. Red Fräzan med bästa Mikeliii som sällskap, tyvärr var damen (Fräzan alltså) halt men annars var det nice! Red lite på Baronen också, hua vad jag känner mig dålig såfort jag sitter upp på den hästen, menmen, jag får kämpa på. En dag blir det bra.

Puppy kanske ska flytta hem till en mycket söt familj, det känns bra (:

Saknar. Saknar. Saknar !

rubrik saknas.

Det är våååååååååååååååååååååååååååååååååår!!!! Kan man vara lyckligare?! Tror inte det.
Det är vår och jag är kär, maha. Det ni.


Ska snart ta min lilla puppy och åka iväg till stallet, Fräzefräz och MuMu idag. ;P
Rida lite i solen kanske dååeee. xD

PUSSVA!

rubrik saknas.

Jag kanske bara vill tala om att jag är glad fastän det kanske inte alltid verkar som det.
Haha, chokladtomte! (;


rubrik saknas.

Idag har jag sovit så sjukt länge, till 15(!) då Agn (världens bästa Agn!) ringde och väckte mig för att hon ville ha promenadsällskap. Hur underbart är det inte att hon är i Dalarna och jag i Västerås och ÄNDÅ kan vi hålla varann sällskap? Puss. (;

Om ett tag ska jag och Mikelii ut och cykla, äta glass och gunga, vi har bestämt att det är vår nu. VÅÅÅÅÅR!






Men jag kanske saknar dig.

rubrik saknas.

Ett litet helvete.

Ja, det är jag det. Ett litet jävla helvete. Men det är väl mysigt det med.

Hej solen,
jag har fan saknat dig och tack för att du fick mig att må sjuktbra idag, vadfan var du tvungen att låta mörkret komma för?! Jag hoppas verkligen att du visar dig många dagar framöver. Det kind of suger att du inte visar dig varje dag. Hur hade du tänkt att vi som inte riktigt orkar med allt utan dig ska klara oss?! xD  

rubrik saknas.

Snart ska jag ta ut min skrutthund (som ligger och sover med tungan ut :S) och sedan är det bio med bästa skolfolket som gäller! :) Så glad att det åtminstonde finns några vettiga människor i min skola, hur hade jag annars överlevt de 9 timmar jag måste vara där varje vecka?! xD HAHAHA. Mygod. Ska fylla på med alvedon innan jag drar också. Feberhelvetet vill inte ge med sig. :(

Idag ringde jag och skällde på min chef, imorgon ska jag jobba. Hm, måste skaffa nycklar, blir så jobbigt annars. xD 


Fluminlägg ftw. We like it.

rubrik saknas.

Okejokej, jag erkänner, jag är kär.
Maha. Tillochmed i min dimmiga febervärld är det nice.

rubrik saknas.

Och jag orkar inte skriva något just nu egentligen..men jag lever i alla fall..knappt.
39.2 graders feber, I love it!


He tastes like you only sweeter

Åh så glad idag!! Otroligt nice väder, skulle egentligen bara gå en kortis med hundarna men det var så mysigt ute och de skötte sig så bra så vi vandrade iväg på långpromenad. Underbart! Jag kommer verkligen att sakna min Puhbjörn, men jag har iaf Siggesöt kvar. Hm. Ska snart ringa ett samtal..ska bara orka först. Åh. Underbara dag!

Alevdon Forte är kärlek (;


Kind of ..

Okej, jag är kind of glad just nu. Det såg ut att bli en skitdag och en förjävlig kväll men i sista sekund (typ) vände det och nu är det bra. Det är kind of nice med sovsällskap (: 

Puh åker inte imorgon, han blir kvar ett par dagar till. Men det är bra, jag var inte helt klar med mitt hejdåande. (Och dessutom behöver han bada.. ;) Detta beslut är ett av få som jag faktiskt kan stå på mig helhjärtat kring. Jag vet att jag valt rätt även om jag kommer säga hejdå till den största delen av mitt hjärta. Det är okej.

Baronen var megaflashig idag, får se om tekniska snillet lyckas få in filmerna i datorn så att resten av världen kan få se vilken pärla han är. Heh. Jag är verkligen så oändligt glad över att jag har de tre pärlorna i mitt liv. Dessutom ser det ut som att oavsett hur det går i Holland så kommer jag vara bortrest med pollarna i slutet av Juli. (:
Challeman, Fräze och Baron, de finns inga bättre.



Jag bjuderrr för fa-an. (BÅT)

RSS 2.0