en ut - en in

Det har varit väldigt mycket en ut - en in i mitt liv på senaste. Känns både bra och dåligt. De som kommit in i mitt  liv är jävligt nice och de som lämnat mitt liv kan jag klara mig utan (utan större problem). Klart det suger att inte ha kvar folk  man trodde skulle vara där föralltid..menmen.

Never give up on the things that make you smile.
Du får mig att le, påriktigt le.


FU

Jag blir så trött. Kan folk sluta kommentera mitt beslut?! Jag lider av beslutsångest och när jag väl fattat ett beslut är jag jävligt stolt över det, att ha fattat ett beslut alltså. Men neej, då ska det kommenteras, ifrågasättas osv. FU! FU! FU!

Sovsällskap.

Sovsällskap sökes.
Du bör vara kramgo och lukta gott. Absolut inte snarka eller prata i sömnen.
Passar detta in på dig, hör av dig för fa-an. x"D

Prov.

Jahaja, jag överlevde provet. Trodde nästan att läraren skulle komma och knivhota mig för att jag inte pluggat och sedan skulle de tvinga mig att erkänna vilket misslyckande jag är samtidigt som de skrev ett stort fett IG över hela provet. Men det löste sig, som mest kan jag få ihop 35p, mer frågor kunde jag inte svara på. Gränsen för g är 25. HAH. Skjut mig.

Peppar för kvällen som fa-an. BÅT!

Dilemma, bada och bli supertrött = sova, duscha, sova eller bara softa vid datorn och bli rastlös. HM.
SOVA ska jag nog iaf. Sova sova sooovaaa.


skolhelvetesfanskap.

Jag orkar inte, jag orkar inte, jag orkar inte att jag inte har pluggat och att det därför kommer att gå åt heeelveeete på provet som börjar om ett par minuter. Jag orkar inte att jag istället för att råplugga de sista minutrarna så sitter jag och skriver detta inlägg och massa onödiga/oviktiga mail. Jag orkar inte att jag bara tänker på framtiden och helt missar nutiden och jag orkar absolut inte att han fortfarande väcker fjärilarna i min mage.

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN!


Mail..

Med vänliga hälsningar
Simone N
Utbränd, Sönderstressad, Hundägare, Hästslav, Storasyster, Lillasyster, Dotter, Vän, Idiot, Fältgiveawayutdelare, Ridlärar vikarie, Student, Uttråkad, Musikberoende, Twilightfrälst, Pucko, Msnberoende, Internetberoende, Sockerberoende, Totaltjävlaisolerad, Hårfärgad, Trasig, Tragisk, Patetisk
 
Simones Psykiska klinik för idioter
Andra till höger efter stopskylten
666 66 FU
 
Telefon nummer finns ej då Simone är psykiskt instabil, vi ber Er ha överseende med detta och kontakta Simone via mail.

Bildfritt

Alla bloggar är så jävla duktiga på att lägga in bilder, videos och fyndiga ord. Usch. Jag blir alldeles matt.


Dags att ventilera

Eftersom jag vet med största möjliga säkerhet att denna blogg är totalt bortglömd känns det okej att ventilera lite här. Idag äter jag chocolate chip cookies till frukost. Det säger rätt bra hur mitt mentala läge är. Bra dagar är det oboy och osmackor (man ska vara barn så länge man kan) eller havregrynsgröt med hallonsylt. Dåliga dagar är det chocolate chip cookies.

Orkar inte prata, orkar inte vara tyst.

Vad ska jag göra?

RSS 2.0